Certificeringer

Læs om vores +20 certificeringer

Certificerede hårfibre

Vores hårfibre opfylder alle krav ift. kosmetiske produkter i EU. Hårfibrene skal altid bestå 6 kvalitets-tests fra påbegyndelse af en produktion til levering, hvilket sikrer, at alle vores hårfibre overholder og lever op til vores høje standarder. Hårfibrene har mere end 20 certificeringer fra anerkendte enheder. Det er din garanti for høj kvalitet, sikkerhed og troværdighed.

9 udvalgte certifikater

Vi har over +20 certifikater, men disse 9 er de vigtigste for dig som forbruger.

CPSR - Cosmetic Product Safety Report(EU)

Vores naturlige hårfibre opfylder EU’s kosmetiske regler indenfor bl.a. mikrobiologi, stabilitet, duft mv. De har gennemgået en CPSR – en produktsikkerhedsrapport.

MSDS / SDS

Alle ingredienser i Great Hair hårfibre, og alt tilbehør, er sikkert og uden fare.

GMPC - Good Manufacturing Practices

Vores naturlige hårfibre overholder regler for god fremstillingspraksis af kosmetiske produkter, hvilket sikrer den største kvalitet og sikkerhed for produkterne. De overholder også forskriften fra mfremstillingsbase U.S. Food and Drug Administration (FDA).

AZO certifikat

En AZO certificeroing sikrer at vores hårfibre ikke indeholder nogen af de 24 registrerede kræftfremkaldende ingredienser i henhold til internationale standarder.

Mikrobiologisk test

Vores hårfibre har klaret EU’s test af mikrobiologiske kontrolkriterier for kosmetiske produkter.

Tungmetal test (Tyskland)

Vores hårfibre overholder kravene fra “German Federal Health Office Center” ift. at anvende tungmetaller i forsøg.

Formaldehyd test

Vores hårfibre indeholder ikke formaldehyd.

pH-værdi

Vores hårfibre har en pH-værdi som er tæt på pH-værdien af menneskets hud, hvilket betyder, at der ikke skabes irritation af huden ved brug.

Certificering af godstransport

Denne certificering betyder, at vi fragter vores varer sikkert på vand, i luften og/eller med eksprestransport til ethvert land eller region i hele verden.