Guide - Få fyldigere og tykkere hår!

Guide - Få fyldigere og tykkere hår!

Hvordan får du tykkere hår?

I dette indlæg får du vores råd til hvordan du kan få tykkere og fyldigere hår!

Ønsker du tykkere og mere fyldigt hår? Det kan være frustrerende, at stå med hår, der aldrig bliver siddende i frisuren og som sidst på dagen ser slidt og slasket ud. Hver eneste dag taber vi mennesker i gennemsnit 50-100 hår og det er helt normalt. 

Ved at foretage nogle ændringer i hverdagen, så kan du faktisk få tykkere og fyldigere hår. Du skal nemlig starte indefra og det er ikke altid lige nemt. Vi håber, at du kan bruge vores gode råd til at få tykkere og fyldigere hår.

 • Få tykkere hår ved at spise dig sund
 • 5 gode råd til tykkere hår
 • Hårfibre kan give dig fyldigere hår

Få tykkere hår ved at spise dig sund

Du skal som sagt starte indefra og arbejde dig ud. Din krop har brug for brændstof og de rigtige vitaminer og mineraler. For at give dit hår de bedst vilkår er det vigtigt at indtage B2-, C- og  A- vitaminer for at afhjælpe trist og livløst hår.

Mineraler styrker hårets styrke og er vigtige for at holde håret sundt. Jern, Kalcium og fosfor, Selen, Kobber, Mangan, Magnesium og Svovl giver dit hår styrke og glans.

I vores indlæg om Sundere hår med sund kost, kan du læse mere om de specifikke fødevarer, vitaminer og mineraler der kan hjælpe dig i jagten på tykkere og fyldigere hår.

Elektriske styling apparater skader dit hår

Sluk for varmen på de elektriske styling apparater. Dit hår er ikke bygget til at modstå de høje temperaturer fra føntørrer, glattejern og krøllejern. Desuden taber du flere hår, når du bruger apparaterne, hvilket resulterer i, at dit hår vil komme til at se ud af mindre. Brug derfor varmebeskyttende produkter, så det mindsker skaden, hvis du ikke kan undvære at bruge apparater, som varmer dit hår.

Husk at pleje din hovedbund

Ved ugentligt at masserer din hovedbund et par gange, så kan du øge iltningen og blodcirkulationen i hovedbunden samt mindske urenheder. Din hovedbund har brug for fugt, men vær opmærksom på, at løsningen ikke nødvendigvis er, at gå i bad hele tiden, da din hovedbund kan blive udtørret i forbindelse med overdreven vask. Mange eksperter anbefaler, at du kun vasker dit hår et par gange ugentligt. Der findes ingen hovedregel for, hvor mange gange, da det er individuelt. Prøv dig frem.

Brug naturlige produkter

Vi anbefaler altid at du udelukkende bruger naturlige produkter til dit hår og hovedbund. Vores hårfibre overholder disse og du kan læse om certifikaterne her. Din hovedbund har sin egen naturlige PH-værdi og kemiske produkter risikerer at skabe ubalance i denne.

Færre opsætning af dit lange hår

Har du langt hår, så skal du, ifølge flere eksperter, aldrig sætte dit hår i en elastik eller lignende. Vi er selvfølgelig klar over, at mange sætter sit hår i en elastik, og derfor anbefaler vi ikke nødvendigvis, at man skal stoppe med det. Vi anbefaler dog, at du laver en løs opsætning i nakken. Det mindsker risikoen for at frisuren trækker i hår og hårsække.

5 gode råd til at få tykkere hår

 1. Spis dig sund
  • Sørg for at spise sundt og varieret kost.
 1. Nedsæt brugen af varmeapparaterne
  • Hvis du kan, nedsæt da forbruget af føntørrer, glattejern og krøllejern.
  • Husk at bruge et varmebeskyttende produkt på dit hår, så det tager mindst mulig skade ved styling. 
 1. Husk at pleje dit hår og hovedbund
  • Massér din hovedbund et par minutter, et par gange om ugen.
  • Husk at din hovedbund har brug for fugt og det anbefales, at du kun vasker dit hår et par gange ugentligt.
 1. Brug kun naturlige produkter
  • Vi anbefaler, at du kun bruger naturlige produkter.
 1. Sov aldrig med opsat hår
  • Når du sover med håret i eksempelvis en hestehale, kan din hovedbund ikke trække vejret.
  • Dette leder til skæl, slid og knæk.

Hårfibre kan hjælpe dig

Det kan tage lang tid at få tykkere og fyldigere hår. Det er bestemt ikke noget som sker fra den ene dag til den anden.

Ønsker du tykkere og fyldigere hår med det samme? Så kan du med fordel bruge vores fantastiske hårfibre fra Great Hair, som giver dit hår op til 4 gange mere fylde på kun 30 sekunder.  

Hårfibre fra Great Hair består af små naturlige fibre, som klæber sig fast på omkringliggende hår ved hjælp af statisk elektricitet. Der skabes dermed øjeblikkeligt fylde til dit hår og faktisk kan hårfibrene give dit hår op til 4 gange mere fylde på blot 30 sekunder.

Den løse hårpudder lægger sig pænt og naturligt til dit eksisterende hår. Vores hårfibre er nemme at påføre og de falder i ét med dit naturlige hår, hvilket gør, at det er noget nær umuligt at se forskel på hårfibrene og dit eget hår.

Læs mere under sådan virker hårfibre og er du i tvivl om hårfibre er noget for dig? Så kontakt os endelig pr. mail, telefon eller chat, så vil vi vejlede dig på bedste vis. 

Læs næste

8 myter - Derfor får du grå hår!

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.