Hårfibre

Great Hair Hårfibre er naturlige hårfibre, fremstillet af naturlige fibre fra planter. Vores hårfibre er fantastiske til at skjule hårtab og har under fremstillingsprocessen fået en stærk statisk ladning, der gør, at de små hårfibre tillægger sig dine naturlige hårstrå, og derved kan dække dit hårtab. Great Hair Hårfibre giver øjeblikkelig fylde til dit hår – faktisk helt op til 4 gange mere fylde på blot 30 sekunder! Vores naturlige hårfibre er en fantastisk løsning for både mænd og kvinder, der ønsker at dække hårtab og tyndt hår. Giv dit hår et naturligt look med disse økologiske hårfibre fra Great Hair, som både tåler sved, blæst og lettere regn.

Vælg mellem 9 forskellige farver og giv dit hårtab kamp til stregen!

Sådan anvender du hårfibre

Trin 1: Sørg for at vaske og tørre håret. Kom altid Great Hair hårfibre i tørt hår.

Trin 2: Drys/pump hårfibrene på det ønskede område, så vil du på kort tid se, at håret vil se fyldigere og tættere ud. Bliv ved indtil du har opnået et tilfredsstillende resultat.

Trin 3: Du kan med fordel bruge en hårspray til at forøge holdbarheden og sikrer, at hårfibrene får det perfekte farvematch til dit naturlige hår.

Trin 4: Du vælger selv, om du vil style dit hår før eller efter at have påført Great Hair hårfibre. Prøv dig frem!

Sådan virker hårfibre

Hårfibre er små fibre, som minder om dit eget hår. Hårfibrene virker ved at lægge sig op ad de eksisterende hår på din hovedbund. Fordi materialet ligner hinanden så meget, hænger hårfibrene godt fast og kan holde til vind og vejr. Hårfibre er super nemme at bruge. Du påfører dem blot på det område, hvor du ønsker mere fylde til dit hår.

Hvis det er første gang du køber hårfibre, anbefaler vi, at du vælger vores startpakke. Her får du en smart fordeler med, som gør det endnu nemmere at påføre hårfibrene. Den fungerer ligesom en spray og giver dig fuldt kontrol over hårfibrene. Vi har lavet en video, så du kan se hvor nemt det er at påføre hårfibre fra Great Hair.

Derfor skal du vælge hårfibre

Hårfibre er fantastiske til at dække områder med pletskaldethed, høje tindinger eller områder med begrænset hårvækst. Hårfibre skal du vælge hvis du ønsker en naturlig løsning til at afhjælpe problemer med tyndt hår eller bare pletter. Hårfibre fra Greathair er naturlige og godkendt i EU. Derfor er du sikker på, at du dit hår ikke bliver beskadiget ved brug af hårfibre. Hår består af 90% keratin, som kort kan forklares som små skrueformede fibre, som lægger sig op ad hinanden. De sidste 10% består af vand og netop derfor er det så vigtigt at holde hårbunden sund og fugtig. Du kan læse meget mere om at holde dit hår og hovedbund sund i indlægget Sådan får du tykkere hår. Hårfibre minder meget om hår. Vores naturlige hårfibre indeholder 99% naturligt plante keratin. 0,0025% Silika for at bevare og absorbere fugt. Samt 0,0075% farvestoffer for at give hårfibrene farve. Hårfibre ligner dit eget hår til forveksling og kan derfor bruges både til hverdag og fest.

Hårfibre til mænd

Mænd i alle aldre kan opleve problemer med hårtab. Det kan starte allerede før 20 års alderen og det kan dermed være en stor udfordring i det sociale liv. For mænd, kan hårfibre udføre mirakler. Det er med hårfibre muligt at dække pletskaldethed, høje tindinger og tyndt hår. Hårfibre klæber sig til de eksisterende hårstrå. Du skal derfor have en smule hår, for at opnå et optimalt resultat.

Hårfibre til kvinder

Kvinder kan som mænd også opleve pletskaldethed og generelt tyndt hår. Hos kvinder findes problemet ofte i stylingprodukter, varme og langt opsat hår. Det er der heldigvis råd for med vores guide til tykkere hår. Tyndt hår kan afhjælpes ved hjælp af hårfibre direkte på de steder med behov.

Hvilken farve hårfiber skal du vælge?

Hårfibre fra Great Hair føres i 7 forskellige farver, så der er god mulighed for at finde den farve der passer på dit hår. Vi har lavet et farvekort, så det er nemmere for dig at finde de hårfibre der passer på dig. Synes du stadig ikke, at du kan finde en farve der matcher dit hår, kan du blande to farver

Find også svar på andre spørgsmål her.

Hvorfor du skal vælge Great Hair hårfibre

Great Hair Hårfibre virker og er fremstillet af naturlige plantefibre og er certificeret efter EU standarder. Great Hair er desuden personligt passionerede omkring hår og hårfibre og har en stor interesse i at hjælpe mennesker med at komme deres udfordringer til livs. Hos Great Hair er vi meget stolte af vores produkter. Fordi vores hårfibre er naturlige og godkendt efter EU standarder kan du være sikker på, at hårfibrene ikke skader dit hår. Hos Great Hair har vi kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig med evt. tvivlsspørgsmål. Send os en mail på rbl@greathair.dk