Spørgsmål og svar

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål på denne side. Det skal være en hjælp til dig og forhåbentlig besvarer det dine spørgsmål, ellers kan du altid kontakte os på rbl@greathair.dk og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Bestiller du inden klokken 15 på hverdage, så afsender vi pakken samme dag. Din bestilling leveres indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle pakker med GLS eller PostDanmark. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og/eller SMS, så du ved, hvornår den er klar til afhentning i nærmest PakkeShop. Vi har altid billig fragt på 29 kr. uanset størrelse af ordre. Dog gratis fragt for ordrer over 499,-

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

Der er ca. til 40-55 ganges brug. Det afhænger både af, hvor tyndt håret er, samt hvor stort et område der skal dækkes. 

Tag altid udgangspunkt i din egen hårfarve og brug vores farveskema til inspiration. Du finder vores farveskema her.

Hårfibrene skylles ud med vand. Dog kan de klare sved, blæst og lettere regn.

Nej. Hårfibrene er et økologisk kosmetisk produkt, som ikke påvirker din hårvækst. Det giver det mere fylde og får det til at se tykkere ud.

Det er ikke farligt. Hårfibrene er økologisk og lavet af naturlig keratin, som er det protein, der allerede findes i dit eget hår. 

Ja. Vores hårfibre økologiske og hovedsageligt fremstillet af plantefibre og indeholder hverken baktericider eller konserveringsmiddel, hvilket gør, at der ikke er risiko for kløende hovedbund eller øgning af skæl. 

Nej, du kan bruge enhver form for shampoo til at vaske hårfibrene ud. 

Nej. Vores hårfibre indeholder ingen skadelige stoffer. Det vil ikke skade hovedbund eller tilstoppe porerne. Det er sikkert at bruge vores hårfibre i mange år.

Ja og nej. Det kan forekomme. Hvis du har meget tyndt hår og derfor har anvendt en stor mængde hårfibre, så kan det ske, at du finder hårfibre på din hovedpude den følgende morgen. Du kan blot støve hårfibrene af og så vil hovedpuden være fin igen. Vi anbefaler, at du vasker/skyller dit hår før du går i seng, eller lægger et håndklæde på puden inden sovetid.

Ja, det kan de sagtens. Hårfibrene er fremstillet af miljøvenlige og naturlige plantefibre, så du kan sagtens bruge det – hver dag – uden at det vil gøre skade.

Greathair.dk

kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede i køb af vores produkter.