Sådan virker hårfibre

Hårfibre fra Great Hair er et fantastisk produkt til at dække tyndt hår, udgroninger, pletskaldethed, høje tindinger, begyndende måne eller lignende. 

Mange personer oplever ovenstående udfordringer – og hvad kan man så gøre ved det? Du kan anvende naturlige hårfibre fra Great Hair, som er fremstillet på naturlige plantefibre, som nemt og hurtigt kan påføres dit eget naturlige hår og med ét få dit hår til at se fyldigere ud.

Hårfibrene har under fremstillingsprocessen fået tilført statisk elektricitet, som gør, at de små plantefibre (som ligner naturlige hårstrå) kan tillægge sig dit naturlige hår og sidde fast. Hårfibrene er uden farlig kemi og skader ikke dit hår.

Det er slut med dårlige hårdage hvis du anvender naturlige hårfibre fra Great Hair! Mange kvinder bruger hårfibrene til at dække deres udgroninger eller dere hovedbund, når håret er sat op. Mænd bruger oftest hårfibrene til at dække toppen (issen) og høje tindinger.

Sådan anvender du hårfibre

Det er nemt og hurtigt at påføre hårfibrene. Det tager kun 30 sekunder og giver dit hår op til 4 gange mere fylde og kan nemt dække dit hårtab! Giv dit hårtab kamp til stregen og brug hårfibre fra Great Hair!

Trin 1: Sørg for at vaske og tørre håret. Kom altid Great Hair hårfibre i tørt hår.

Trin 2: Drys/pump hårfibrene på det ønskede område, så vil du på kort tid se, at håret vil se fyldigere og tættere ud. Bliv ved indtil du har opnået et tilfredsstillende resultat.

Trin 3: Du kan med fordel bruge en hårspray til at forøge holdbarheden og sikrer, at hårfibrene får det perfekte farvematch til dit naturlige hår.

Trin 4: Du vælger selv, om du vil style dit hår før eller efter at have påført Great Hair hårfibre. Prøv dig frem!

Erfaringer og resultater

Hos Great Hair er vi meget stolte af vores naturlige hårfibre, da de både er naturlige og fremstillet hovedsagligt af miljøvenlige plantefibre, samtidig med at hårfibrene altid gennemgår 6 kvalitetstests, inden det bliver produceret og sat på “dåse”. Vi har mere end +1900 tilfredse kunder og vi håber, at der vil komme mange flere til med tiden, da vi ønsker at hjælpe folk og give dem muligheden for at dække hårtab mv.

Vi er vilde med at høre historier og se billeder af, hvordan hårfibre hjælper dig, så send dem endelig til os. Se bare resultatet til højre, hvor en voksen mand har anvendt hårfibrene til at dække hans isse. Det er ikke til at se forskel på det naturlige hår og hårfibrene.

Er du i tvivl om hvorvidt vores hårfibre kan hjælpe dig? Så send os en mail på rbl@greathair.dk og vi vil vejlede dig bedst muligt.

Før - grå hårEfter - Grå hår

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Greathair.dk

kontakt os

Vi svarer hurtigst muligt og indenfor 24 timer.