vores historie

Great Hair startede med en motivation og et brændende ønske om at hjælpe folk, som oplever hårtab, bare pletter, tyndt hår eller blot ønsker fyldigere hår. Startskuddet lød i år 2016, hvor de første økologiske hårfibre blev produceret, og siden har vores hårfibre hjulpet vores mange fantastiske kunder med at dække hårtab, udgroninger, høje tindinger, pletskaldethed, få fyldigere hår eller lignende. Der er super enkelt at bruge hårfibre og det giver dig hurtigt og effektivt fyldigere hår på kun 30 sekunder. 

Vi sætter en ære i at vejlede og forklare om produkterne, så du kan føle dig bedst mulig klar til at bruge vores økologiske hårfibre.

Siden start har det været vigtigt for os, at vores produkter produceres under ordentlige forhold og behandles på rette måde. Derfor produceres vores økologiske hårfibre på en certificeret og godkendt fabrik, som har alle de rette certificeringer, der lever op til EU’s standarder indenfor handel af kosmetiske produkter. Hårfibrene er samtidig helt fri for kemi, hvilket betyder, at du trygt kan købe og anvende hårfibrene, da de laver op til den standard og kvalitet, som Great Hair står for. 

Vi knokler hver dag for at give vores kunder den bedste service, sikre en hurtig levering og arbejder målrettet med vores vision om at blive et globalt brand, der hjælper mange tusinde mennesker, som ønsker et fantastisk og økologisk kosmetisk produkt, der kan dække deres hårtab mv. 

Har du spørgsmål eller andre henvendelser? Så kan du altid kontakte Rasmus på rbl@greathair.dk

MØD VORES TEAM

Rasmus

Indehaver, salg og marketing

Allan

Lageransvarlig

Michael

Design og Marketing Manager

Missionen er klar!

Hos Great Hair vil vi forkæle den danske forbruger med rene økologiske produkter mod hårtab. Vi ønsker at give mulighed for at købe rene produkter af høj kvalitet til fair priser. Vores mål er at give dig bedre og sundere hår, når du anvender produkter fra Great Hair. 

Vi stolte af vores fantastiske hårfibre. Og vi tror på, at vi er lykkedes med vores mission, og rent faktisk gør en forskel for vores kunder. Mange af vores kunder fortæller os, at efter de er begyndt at bruge vores hårfibre, så har de fået mere selvtillid og føler sig ovenpå, da de nu kan dække deres hårtab, udgroninger, høje tindinger, pletskaldethed, give håret mere fylde eller lignende. Det er noget som vi sætter stor pris på.

#GREATHAIRDK – Everyone deserves great hair!

Greathair.dk

kontakt os

Vi svarer hurtigst muligt og indenfor 24 timer.