Aarsager-til-haartab.w1240.h740.fill

Hvad er hårtransplantation?

Hårtransplantation bliver mere og mere populært herhjemme. 

Mænd er ofte de første som ved naturlige årsager oplever hårtab. Det kan starte ret tidligt. Allerede fra omkring 20 års alderen er der mænd, som bliver ramt at det, som hedder Androgen Alopeci. Det er en tilstand hvor hårsækkene stopper med at producere hår. Derfor bliver håret tyndt og man kan opleve begyndende måne, høje tindinger mv.

Heldigvis er der råd mod hårtab. Udover at bruge vores hårfibre, så kan man få foretaget en hårtransplantation. Det er blevet meget populært at få foretaget en hårtransplantation i f.eks. Tyrkiet, hvor man kan købe en hel pakke, som inkluderer fly, hotelophold og selve behandlingen.

Vi anbefaler altid, at du undersøger mulige klinikker meget grundigt, og du kan med fordel se på, hvad tidligere kunder har af resultater fra stedet, om de har certificeringer og meget mere.

Hvordan foregår en hårtransplantation? 

En hårtransplantation er ikke et større indgreb. Du vil modtage en smule lokalbedøvelse, så du ikke vil mærke noget under behandlingen. 

I praksis vil lægen tage nogle af dine egne hårsække fra områder, hvor du har mere hår og bruge det på det områder, som ikke har så meget hår. Hårsækkene analyseres og sorteres, da lægen kun bruger de hårsække, som har flest hårstrå, da de har bedste forudsætning for at dække hårtabet.

Når hårsækkene er udvalgt, så implanteres hårsækkene på det område, som er aftalt med lægen inden start af behandlingen.

En hårtransplantation kan vare mellem 4-7 timer i alt. Allerede efter 3-4 dage kan du være tilbage på arbejde. Og allerede efter 2 uger, så vil dit hår kunne holde til fysiske aktiviteter, såsom sport. Det er dog vigtigt at bemærke at der er en længere helingsproces (10-12 måneder før det fulde resultat kan ses).

Hvad koster en hårtransplantation?

Der er stor forskel på prisen for en hårtransplantation. Det afhænder i særdeleshed af, hvor du får behandlingen foretaget. Der kan være mange penge at spare i udlandet, men det er vigtigt at sikre sig, at både læge og klinik har de nødvendige tilladelser og samme høje standard som i Danmark.

I Danmark starter priserne fra omkring 25.000 kroner. I eksempelvis Tyrkiet er det muligt at få behandlingen for omkring 15.000-30.000 danske kroner.

Én behandling er ikke altid nok og derfor kan en hårtransplantation nemt løbe op i over 50.000 kroner, så det er vigtigt, at du har tænkt dette ind, før du tager beslutningen om at få foretaget behandlingen.

Hvad sker der efter en hårtransplantation?

Dine hårsække skal bruge et par uger på at hele og blive “sig selv” igen. Herefter vil de fungere som før de blev flyttet.

De fleste vil opleve at have håret resten af sit liv, da det netop er ens egne hårsække, som er taget fra fx. nakke og siderne, dog kan det ikke loves, at det holder for evigt.

Efter behandlingen skal du pleje dit hår og hovedbund med naturlige produkter. Først efter omkring 12 måneder efter behandlingen vil du kunne se det endelige resultat af behandlingen. Efter 4-6 måneder vil nye hår begynde at vokse ud.

Det kan være længe at vente på resultatet, men omvendt, så kan det være hår, som eksisterer for livstid.

Hvis en hårtransplantation virker for omstændig, så anbefaler vi, at bruge Great Hair hårfibre og så kan du se resultater med det samme!

Hårfibrene kan dække store områder med bare pletter. Derfor er de særlig gode til under transplantationer. Spray blot hårfiber direkte på området og se en hurtig forvandling.

Når du har fået naturligt hår omkring 6 måneder efter, så kan du vælge at fortsætte med at bruge hårfibre, for at give dit hår ekstra fylde.

Det er helt uskadeligt at bruge hårfibre fra Great Hair, da produktet er 100% økologiske plantefibre og uden kemikalier.

Er du i tvivl om hårfibre er noget for dig? Så kontakt os på mail, chat og send evt. et billede, så vil vi vejlede dig på bedste vis. 


Del bloginlæg med andre

Comments are closed.