before-after

Hårfibre – Sådan gør du!

I dette indlæg får du en guide til hvordan du påfører hårfibre

Sådan påfører du hårfibre

Vores økologiske hårfibre er super nemme og hurtige at påføre. Du behøver altså hverken være frisør eller uddannet for at kunne bruge vores hårfibre.

Det er slut med tyndt hår, bare pletter, høje tindinger og lignende. Hårfibrene er fantastisk til at dække dette og nedenfor kan du læse om, hvordan du egentlig gør.

Sådan anvender du hårfibre

Er det første gang at du prøver hårfibre? Så får du her en hjælp til at komme i gang. Det bliver hurtigt en del af den faste morgenrutine og så tager det kun 30 sekunder. What’s not to like?

Først og fremmest er det vigtigt, at finde den farve, som du skal bruge til dit hår. Vi har hårfibre i flere farver, og har vi ikke helt din farve, så kan du faktisk blande to forskellige farver, så du kommer nærmere din egen hårfarve.

Hvis det er første gang, at du prøver hårfibre, så anbefaler vi at du vælger vores Great Hair Startpakke. Med den får du 1 stk. hårfibre 23 gram og 1 stk. fordeler. Det smarte med en fordeler er, at den gør det nemt for dig, at påføre hårfibrene effektivt og jævnt. Du tager blot skruelåget og låget med de små huller af hårfibre-bøtten og dernæst skruer du fordeler på.

Sådan bruger du fordeleren: Hold  fordeleren omkring 10 cm. fra der hvor du ønsker hårfibrene.

Efterfølgende kan du style dit hår, som du har lyst og eventuelt afslutte med en økologisk hårspray for at give mere hold til håret.

4 trin til at bruge hårfibre

1. Tør dit hår godt og grundigt.

2. Påfør dine hårfibre (Har du en fordeler, så sæt den på, og fordel herefter hårfibre)

3. Tryk/pump på toppen af fordeleren og påfør hårfibre på dit ønskede område.

4. Brug dine fingre til at udglatte linjer. Du kan også bruge en kam

Se bare resultatet nedenfor i videoen: 

Del bloginlæg med andre

Comments are closed.